024479042
info@barzikrediti.eu

Кредитен калкулатор

Вземи кредит на мига до минути

Защо е полезно да използваме кредитен калкулатор?

Кредитният калкулатор е полезен инструмент, който може да ви помогне да определите цената на парите на заем. С помощта на кредитен калкулатор можете да изчислите месечните вноски по кредита, както и общата платена лихва за срока на кредита. Ето как да използвате кредитен калкулатор.

1.Въведете сумата на кредита

Първата стъпка при използването на кредитен калкулатор е да въведете сумата на кредита. Това е общата сума пари, която искате да заемете.

бързи кредити лесни

2.Лихвения процент

Ако използвате кредитен калкулатор на конкретна финансова институция и сте в официалния сайт на кредитора, то автоматично трябва да ви покаже и лихвения процент.

3.Въведете срока на кредита

Срокът на кредита е времето, което трябва да изплатите заема. Това обикновено се измерва в месеци или години. Уверете се, че сте въвели правилния срок на заема, тъй като това ще се отрази на сумата на месечните ви плащания.

4.Изчислете месечната вноска

След като въведете сумата на кредита, лихвения процент и срока на кредита, кредитният калкулатор ще изчисли месечната вноска по кредита. Това е сумата, която ще трябва да плащате всеки месец, за да изплатите заема през определения срок. Тук можете да задавате различни периоди, за да прецените кой най-добре ви устройва.

5.Изчислете общата платена лихва

В допълнение към изчисляването на месечната вноска, кредитният калкулатор ще изчисли и общата платена лихва за срока на кредита. Това е общата сума пари, която ще платите като лихви в допълнение към главницата на заема.

Кредитният калкулатор е ценен инструмент, който може да ви помогне да определите цената на парите на заем. Като въведете сумата на кредита, лихвения процент и срока на кредита, можете да изчислите месечната вноска по кредита, както и общата платена лихва за срока на кредита. Тази информация може да ви помогне да вземете информирани решения относно заемането на пари и може да ви помогне да планирате плащанията по заема.