024479042
info@barzikrediti.eu

Кредити независимо от кредитна история

Вземи кредит на мига до минути

Кредити независимо от кредитна история: какво трябва да знаем и как да се възползваме

Ако имате лоша кредитна история, получаването на заем може да бъде трудно. Въпреки това има няколко вида заеми, които можете да получите независимо от това.

1. Онлайн заеми или кредити до заплата

Заемите до заплата са краткосрочни заеми, които обикновено се дължат на следващата ви заплата. Тези заеми са предназначени за кредитополучатели, които се нуждаят от бърз достъп до средства и може да нямат добра кредитна история.

За да кандидатствате, обикновено трябва да предоставите доказателство за доход, като бланка или банково извлечение, и валиден документ за самоличност. Кредиторът ще използва тази информация, за да определи дали отговаряте на изискванията за заема. Процесът е лесен, защото трябва само да влезнете в сайта на кредитора и да подадете заявление.

бързи кредити лесни

2. Заеми срещу собственост

Заемите срещу собственост са обезпечени заеми, които използват ваше движимо или недвижимо имущество като гаранция.

За да кандидатствате ще трябва да предоставите доказателство за собственост и валиден документ за самоличност. Кредиторът ще използва тази информация, за да определи стойността на имота или автомобила ви и за каква сума може да ви отпусне.

3. Заем с поръчител

В този случай кредиторите изискват поръчител с добра кредитна история, за да гарантира заема. Поръчителят е отговорен за изплащането на заема, ако вие не можете. Така намалява риска за заемодателя и прави заема по-достъпен за кредитополучатели с лоша кредитна история.

За да кандидатствате за съвместно подписан заем, ще трябва да намерите поръчител с добър кредитен рейтинг и да предоставите друга финансова информация.

Кредит на мига независимо от ЦКР

Получаването на заем с лоша кредитна история може да бъде предизвикателство, но има няколко вида заеми, които може да получите. Тези заеми може да имат по-високи лихвени проценти и такси от традиционните заеми, така че е важно да прегледате внимателно условията на заема и да заемате само това, което можете да си позволите да върнете. Също така е добра идея да работите върху подобряването на кредитната си история с течение на времето, за да увеличите възможностите си за вземане на заеми в бъдеще.