024479042
info@barzikrediti.eu

Бързи кредити по банков път

Вземи кредит на мига до минути

Как да вземем бързи кредити с превод по банков път?

Онлайн кредитирането с отпускане на необходимата сума директно на банковата ви сметка е една от най-популярните финансови услуги в България, която ви позволява бързо и без да се нуждаете от цял пакет с документи, да получите пари за спешни нужди. Популярността на онлайн кредитите се дължи на тяхната достъпност, висока скорост на обработка на заявленията и лоялност на кредитните компании към техните  клиенти.

Как да получите заем директно на вашата сметка?

Въпреки големия брой кредитни компании в България, изискванията към кредитополучателите в повечето компании, които отпускат кредити онлайн, са приблизително еднакви и се различават леко.

За да направите заявка ще ви трябва:

  • лична карта, с която да докажете, че сте пълнолетни и че сте български гражданин с постоянна регистрация в страната;
  • банкова карта на ваше име за кредитиране на парите;
  • мобилен телефон;
  • устройство с достъп до интернет.
бързи кредити лесни

При подаване на заявлението имайте предвид, че онлайн кредитите се отпускат само на пълнолетни граждани (минималната възраст в някои фирми може да е 21 – 23 години).

Кандидатстването и получаването на заем от почти всички небанкови дружества е стандартна процедура. Трябва да предприемете следните стъпки:

  • да попълните и изпратите правилно заявлението;
  • да посочите избраните от вас условия като сума, срок и лихва;
  • да изчакате решение на заявлението;
  • да следите кога ще получите парите си на посочената кредитна карта, сметка или електронен портфейл (Може да се договорите с кредитен консултант парите да ви бъдат изплатени лично в офис на фирмата или чрез касите на EasyPay).

Бързият онлайн кредит по банков път е удобен начин за попълване на бюджета. Преди да изпратите заявлението, трябва да прецените финансовите си възможности. Има смисъл да вземете заем само, ако сумата не е голяма и парите ви трябват за кратко, както и ако сте сигурни, че ще погасите дълга навреме.