024479042
info@barzikrediti.eu

ГПР калкулатор

Вземи кредит на мига до минути

ГПР калкулатор

Търсите ГПР калкулатор или точната формула за изчисляване на ГПР?

Изчисляване на лихвите по заема

Кредитните компании отпускат заеми с лихва до 50% на година. Ако имате нужда от заем спешно, може да се обърнете към тях. Възниква въпроса как се определя точният лихвен процент. Той зависи от редица показатели и по-специално от срока на заема, сумата и дали сте били вече клиент на съответната организация.

Най-удобно е да изчислите лихвите с помощта на онлайн кредитни калкулатори, които се намират в интернет на сайтовете на фирмите. Въведете необходимите стойности (време, сума и лихва) в полетата и системата автоматично ще изчисли колко ще бъдете цената на вашия заем в крайна сметка.

В кредитните калкулатори има отделни полета за тези клиенти, които имат просрочени задължения. Посочете неустойката, броя на просрочените дни и размера на глобата.

Може да използвате и ръчната формулата за изчисление. В повечето случаи е изключително лесно. Лихвеният процент се умножава по лихвата, умножен по броя на дните в годината и разделен на броя дни на използване на средствата.

Може би се питате как се смята ГПР! Това е Годишният процент на разходите, който представлява сбор от лихвата, таксите и комисионните.

бързи кредити лесни

Как да получите бърз онлайн заем?

Алгоритъмът за получаване на бърз онлайн заем е изключително лесен. За да получите  заем, трябва да кликнете върху „Кандидатстване“, „Вземете заем“ или да намерите подобен бутон на уебсайта на избраната от вас фирма. Моля, прочетете предварително всички условия, предлагани от компанията.

След това трябва да изберете сумата и срока, да попълните вашите данни за контакт и лична информация и да изпратите заявлението за разглеждане.

Когато подписвате договор за заем онлайн, внимателно проучете всички условия, особено посочените с дребен шрифт. Това ще помогне да се избегнат недоразумения, които могат да доведат до финансови санкции под формата на глоби и неустойки.

Ние, екипът на Emporiki.bg, предлагаме да изпробвате нашето сравнение на оферти за бързи кредити. Тази високотехнологична услуга обединява наши партньори, които отпускат бързи кредити и помагат на хората да намерят най-подходящото решение за тях. Кандидатствайте сега с бутона Заяви.